VIPPEPORTE

Vippeport-princip

VIPPEPORT?

Vippeporten er den gennemprøvede klassiker blandt garageporte og nyder stor udbredelse. Den består af et etfløjs-, galvaniseret portblad, som bevæges via løftearme med udligningsfjedrene i siderne – alt efter ønske manuelt eller via elektrisk drev. Herved „vipper“ portbladet ud, og der skal derfor foran garagen indkalkuleres et vippeområde.

Vippeporten er som regel det økonomiske alternativ til ledhejseporten. For prisbevidste købere tilbyder den et fremragende forhold mellem pris og ydelse – uden at gå på kompromis med attraktive portprægninger og individuelle designmuligheder.

Klik videre, eller download vores brochure for at læs mere, om de mange muligheder, Novoferm tilbyder.

Derudover skal du være velkommen til, at kontakte os, hvis du er har spørgsmål til vores vippeporte.

Download brochure     Kontakt os

VIPPEPORT-FUNKTIONSMÅDE

Man kan få demonstreret funktionsmåden for vippeporte i animeret form ved at klikke på animationen på venstre side.

 

Detaljerede animationer / videoer, der viser fordele, montage og programmering af Novoferms garage-vippeporte, findes i Novoferms YouTube-kanal:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/

VÆLG DIN GARAGE-VIPPEPORT!

Garage-vippeporte af stål

GARAGE-VIPPEPORTE AF STÅL

Garage-vippeporte af træ

GARAGE-VIPPEPORTE AF TRÆ

KVALITET

Kvalitets vippeport – og oveni købet med sikkerhed
Kompromisløs kvalitet. Det starter allerede under forarbejdningen. Varmgalvaniseret finplade og en grundlakering af elektrostatisk indbrændings-pulverlakering på polyesterbasis beskytter porten dobbelt mod korrosion.

Portbladsramme, blokramme, styringsskinner, løftearme og alle yderligere komponenter er ligeledes galvaniseret. Vridningsstiv, gennemgående sammensvejsede rammehjørner og hulrammeprofiler med tværstivere sørger for højeste stabilitet. Fordi vi er så overbeviste om vores vippeportes holdbarhed, yder vi 10 års garanti.

Sikkerheden er der heller ikke blevet sparet på – og det gælder både for vippeporte og drev. Du og din familie bliver beskyttet mod uheld af frakoblingsautomatik og selvovervågende kraftbegrænsning.

Samtidigt er din garage beskyttet mod indbrud af et trepunkt-centrallåsesystemet (som virker efter pengeskabsprincippet) med selvlåsende gearmekanisme på drevet.

Både sikkert og godt. Sådan er Novoferm.

Gennemtænkt ned til mindste detalje

1. Beskytter mennesker: Porten, som overvåger sig selv
Novoferms vippeport med drev er udstyret med en selvovervågende frakoblingsautomatik. Så snart porten støder på en forhindring under lukning, uanset om der er tale om en genstand eller en person, stopper og åbner den straks ved den mindste modstand.

2. Beskytter ejendom: Fortræffelig indbrudsforebyggelse
Novoferms vippeport med drev og 3-dobbelt aflåsning (inkl. BDIP-skinne) beskytter din ejendom efter pengeskabsprincippet. Aflåsningen i begge sider via massive bolte i karmen, yderligere aflåsning via selvlåsning af drevet på portbladets overkant.

3. Komfortabel åbning og lukning
Specialkonstruerede løftearmslejer gør det let at åbne og lukke porten – bekvemt med hånden eller endnu mere bekvemt via elektrisk drev.

4. Højeste funktionssikkerhed
Kraftfulde tredobbelte trækfjederpakker sørger for „fjederlet“ betjeningskomfort kombineret med højeste sikkerhed: Selv om en fjeder virkelig skulle knække, ville den ikke kunne springe væk, da den er skruet fast både foroven og forneden. Derudover ville de øvrige fjedre fastholde porten på sikker vis.

5. Ekstra beskyttelse af ejendom
Den gulv-uafhængige horisontale aflåsning med massive bolte i sidekarmene er manipulationssikker, da den end ikke med værktøjer kan nås udefra.

CE-direktiver er en god ting – at overgå dem er bedre.
Alle Novoferms vippeporte er certificeret i henhold til den europæiske port-produktionsstandard EN 13241-1.