DUOPORT GARAGEDØRE

Vores isolerede garagedøre yder ud over en høj varmeisolering og termisk adskilte profiler mulighed for optimal udnyttelse af garagen som lagerrum, til hobby eller fritid. Denne portløsning kan åbnes og lukkes udad med to udad-svingende garagedøre. Valgfrit kan begge garagedøre eller kun bladet åbnes – individuelt efter dit behov!

Til produktionen af vores garagedøre anvender vi kun førsteklasses og bæredygtige materialer, og sammen med den fremragende forarbejdning samt de alsidige valgmuligheder giver de garagen en tidløs udstråling, der passer til husets stil og din personlige smag.

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning omkring hvilken port eller garagedør, der passer bedst til din garage? I så fald skal du være velkommen til at kontakte os

Kontakt os

GARAGEDØR-FUNKTIONSMÅDE

OVERSIGT OVER DINE FORDELE

Ideel til private garager fra 1.450 x 1.910 mm (symmetrisk opdeling) til max 2.500 x 2.500 mm åbningsbredde og -højde.
Høj varmeisolering takket være 45 mm tyk PUR-hårdtskumskerne
NYT: Termisk adskilt profile
NYT: 3D-hængsler
Stort udvalg mht. motiver, overflader, prisbillige Super-Color-farver og næsten alle RAL-farver samt ekstraudstyr såsom ruder.
Praktisk blokkarm for fleksibel montering
Portfløjene kan valgfrit åbnes udad og indad
Aktive og inaktive fløje kan valgfrit positioneres til højre eller til venstre
Indbrudshæmmende 3-dobbelt lås med hængselsikring fås som tilvalg

PRÆCIS FORARBEJDNING – SIKKER FUNKTION

Alle dørbladsrammer er fremstillet af aluminium og garanterer den højeste grad af vejrbestandighed, mens robust forarbejdede hængsler sørger for, at dine garagedøre åbner og lukker præcist, også på langt sigt.

PORTBLAD:

Inderside: Grundlakering på polyesterbasis, Gråhvid, ligner RAL 9002
Yderside standard: Trafikhvid, ligner RAL 9016 (grundbelægning)
Yderside: Super-Color eller RAL efter valg mod merpris (slutbehandlet)
MAKSIMAL VARME- OG LYDISOLERING

Vores stålsektioner fremstilles udelukkende efter den dobbeltvæggede sandwich-metode og fyldes med varmeisolerende, hårdt PUR-skum. Sammenlignet med enkeltvæggede porte er lyd- og varmeisoleringen bedre, og vores garagedøre er ekstra lydsvage.

De fleksible læbetætninger mellem sektionerne slutter selv ved lave temperaturer blødt og tæt og forhindrer varmetab og støvindtrængning.

Vores garagedøre er fyldt med en 45 mm tyk kerne af hårdt PUR-skum, der sørger for maksimale lyd- og varmeisoleringsværdier (varmeisoleringsværdi K = 0,5 W/m²K).

MEGET STORT UDVALG, OGSÅ I UDSTYR

Giv garageporten dit helt personlige touch – vores DuoPort garagedøre med 45 mm isolering fås på forespørgsel i alle og i nedennævnte fem portprægninger, talrige og slutbehandlede overflader og farver fra Novoferms spektrum!

PORTPRÆGNINGER TIL GARAGEDØRE

Vandret ribbe – Garagedøre
Trafikhvid,
tilsvarende RAL 9016

Microline (stor lamel) – Garagedøre
Satin white,
tilsvarende RAL 9016

Stor ribbe – Garagedøre
Trafikhvid,
tilsvarende RAL 9016

Kassetteprægning – Garagedøre
Trafikhvid,
tilsvarende RAL 9016

Stor lamel – Garagedøre
Trafikhvid,
tilsvarende RAL 901

Bemærk: 2-fløjs-sidedørenes aluprofiler udføres ved foliebelagte farvenuancer og strukturoverflader i en nuance, der passer til. Vores DuoPort garagedøre fås i mange